Frågor och svar

Vad säljs i webbutiken?

Vi säljer digitala produkter att använda hemma för att skapa mysiga stunder tillsammans med dina barn eller för att användas i din undervisning i olika pedagogiska verksamheter. Produkterna består av bland annat pyssel, lärande material, spel och posters, att enkelt skriva ut själv hemma och börja använda direkt.

Hur fungerar det att köpa produkter via er hemsida?

Du väljer de produkter du önskar inhandla genom att placera dem i din varukorg. När du är nöjd, genomför du köpet. Efter genomfört köp skickas produkterna direkt till den e-postadress du har angett. Du får en länk med de digitala produkterna och kan sedan enkelt ladda ner dem för utskrift.

Hur fungerar betalningen?

Du betalar säkert i vår webbutik genom kort.

När får jag produkterna jag har beställt?

Direkt efter genomfört köp skickas dina produkter till den mailadress du uppgav vid köpet. 

Jag hittar inte filerna eller mejlet från er i min inkorg/Jag kan inte öppna länken!

Se över din skräppost ifall mejlet har hamnat där. Kan det vara så att du uppgett fel mailadress (eventuellt stavfel)? Skriv inte till oss via våra sociala medier utan kontakta oss direkt via vår mejladress hamandas.handelsbolag@gmail.com för att få hjälp.

Hur skriver jag ut mina produkter?

En skrivare är det enda du behöver. Vissa av våra produkter innehåller bilder med färg, därav krävs en färgskrivare. Det behövs inga särskilda inställningar på skrivaren för att skriva ut dina produkter men ett tips är att vid utskrift klicka i ”anpassa efter sida” för att få bästa möjliga resultat.

Jag saknar skrivare hemma, finns det möjlighet att få fysiska produkter skickade?

Tyvärr saknar vi den möjligheten i dagsläget. Finns det möjlighet för dig att skriva ut på ditt jobb? Eller har du kanske någon familjemedlem eller bekant som kan skriva ut åt dig.

Hur länge har jag tillgång till filerna?

När du har laddat ned produkt är det viktigt att du sparar produkten på datorn eller via en molntjänst för att få tillgång till den obegränsat.

Får jag använda materialet hur jag vill?

Du får använda materialet hemma eller i din undervisning på skola/förskola/annan pedagogisk verksamhet. Det är inte okej att dela materialet med andra eller sälja det vidare. Vi är beroende av att ni kunder inhandlar våra produkter för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet. Om materialet kopieras och delas runt till flera, förlorar vi potentiella kunder. Tipsa istället intresserade vänner och bekanta om att själva besöka vår webbutik.

Finns det möjlighet att få personliga produkter?

Skicka en önskan till vår epost så återkommer vi med svar i mån om tid.

Kan jag få önska produkter jag skulle vilja se mer av i webbutiken?

Absolut! Vi är tacksamma för att du kommer med önskningar och får oss att utvidga vår produktbank. Vi tillverkar dock nya produkter i mån av tid och möjlighet.